brbeszél

Komoly és kevésbé komoly dolgok a politika és a közélet világából.

Megosztás

Feliratkozás

Subscribe

Disclaimer ügyi főosztály

Az e blogon található szövegek kizárólag a szerző véleményét tükrözik, semmilyen, a szerzővel kapcsolatban álló, intézményi álláspontot nem jelenítenek meg.

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Címkék

2010.04.27. 14:55 graffalo

Vádak

Eddig a nyilvános gyalázás - MN, Magyar Fórum, Magyar Hírlap, Hír Tv - jutott osztályrészemül, most hallottam először, hogy megy a dolog a háttérben is. Ma egy ügyfelünk azt kérdezte, hogy igaz-e az, amit ő fideszközeli ismerőseitől hall, hogy mi - mármint a B&P Braun & Partners - rengeteg minisztériumnak dolgozott és még annál is több pénzt juttatott vissza magán és pártzsebekbe egyaránt.

Nu, csak, hogy mindenkinek egyértelmű legyen (hiszen nem állíthatunk minden pletykagyáros és terjesztő mellé egy barátot): cégünk nem dolgozott és nem dolgozik semmilyen minisztériumnak, állami szervnek. Soha. Iglódi Csaba cége, a Netaktív - mely ma már a B&P csoport tagja - régebben, ismeretségünk előtt dolgozott a Szociális és Munkaügyi Minisztériumnak (2007-ben) közbeszerzésen elnyert projektben.

Soha, senkinek nem adtunk pénzt sem oda, sem vissza.

Tudom, nehéz megemészteni, hogy vannak, akik valaha dolgoztak egy kormánynak utána tisztességgel - mellesleg sok munkával - fel tudnak építeni egy ma már több országban működő vállalatot, piaci szereplőknek dolgozva. Ma már elég sokan dolgoznak a B&P-ben ahhoz, hogy ezek a pletykák ne csak nekem fájjanak. Több mint negyven ember dolgozik itt, ezek a pletykák őket gyalázzák, nem csak engem. Ők jönnek be reggel, ők nem adnak pénzt senkinek, és ők sem fogadnak el megbízást minisztériumoktól, viszont dolgoznak sokat azért, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek. 

Közösen fejlesztettünk ki olyan termékeket és szolgáltatásokat, amelyeket - elsősorban multinacionális cégek - eddig csak Londonban kaptak meg (legyen szó CSR-ről, reputáció menedzsmentről vagy brandingről). Szerencsére mindez - ügyfeleink, projektjeink, kutatásaink, a rólunk szóló és az általunk írt cikkek, tanulmányok - publikusak, elolvashatóak. Ráadásul transzparens cégként minden céges információnk, tulajdonosi körünk, főbb beszállítóink elérhetőek. Második éve adunk ki fenntarthatósági jelentést.

Csak, hogy tudja, az, aki a pletykát elindítja: hazudik. Mindenki, aki terjeszti, neki segít. Akihez meg eljut, kérdezzen bennünket. Ilyen egyszerű.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://graffalo.blog.hu/api/trackback/id/tr971956298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása