brbeszél

Komoly és kevésbé komoly dolgok a politika és a közélet világából.

Megosztás

Feliratkozás

Subscribe

Disclaimer ügyi főosztály

Az e blogon található szövegek kizárólag a szerző véleményét tükrözik, semmilyen, a szerzővel kapcsolatban álló, intézményi álláspontot nem jelenítenek meg.

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Címkék

2010.05.01. 09:19 graffalo

Pilhál

 Nagy nap volt a tegnapi. Családunk révbe ért. Pilhál sajtómunkás immár feleségemnek is önálló kis filippikát szentelt. http://www.mno.hu/portal/710459?searchtext=rozgonyi

Emberünknek ajánlom: van még két gyerekünk - komoly csajok -, szüleink, testvérem, sőt idős nagybátyám Temesváron róluk is megemlékezhetne már. Csurka István legalább Miklós nagybátyámról írt - szegről-végről ugyan.

Adok 1écát:

Braunék kezében a MOL

Braun-Rozgonyi Krisztina - az NHH jelenlegi elnöke, akit Bajnai Gordon nevezett ki és a Soros képzőben, a CEU-n is szerzett diplomát-, és Braun Róbert - Gyurcsány és Medgyessy miniszterelnökök volt tanácsadója, az 1500 milliárdos telekommunikációs piac zsebretevője, Joav Blumon és Tamara Hagenen keresztül izrael magyarországi helytartója (jesszus, ezek azt, hogy nemzetközi branding tanácsadóként részt vettem a Brand Israel projektben el is felejtették) - nagyobbik lánya közös általános iskolába jár Hernádi Zsolt gyerekével, így immár biztos, hogy Braunék a telekommunikáció 1500 milliárdja mellé a MOL és a Szurgut (ezen keresztül persze Putyin elnök) mozgatói és - bár ez nem biztos - tulajdonosai is. Összeért, ami összetartozik: Izrael, Oroszország és a Rózsadomb közös köztársasága. Mi itt, magyarok csak szenvedünk.

Szegény Eszter és Anna, Pilhál koma, lassan kifut az idő, mi érdektelenné válunk, jönnek az újundokok, őket viszont dicsőíteni kell. Szerintem menni fog. Hajra Magyarország, hajrá magyarok :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://graffalo.blog.hu/api/trackback/id/tr831965971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása