brbeszél

Komoly és kevésbé komoly dolgok a politika és a közélet világából.

Megosztás

Feliratkozás

Subscribe

Disclaimer ügyi főosztály

Az e blogon található szövegek kizárólag a szerző véleményét tükrözik, semmilyen, a szerzővel kapcsolatban álló, intézményi álláspontot nem jelenítenek meg.

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Címkék

2010.03.30. 11:59 graffalo

Nemzet

Tegnapi bejegyzés ma hihetetlen leleplezéssé vált a Nemzet hasábjain. Ime: http://www.mno.hu/portal/704036?searchtext=braun mindenki okulására.

Ma bemutattuk legújabb márkakutatásunkat, a Brand Community Survey-t -- erről a Nemzet stílusában:

A márkákat is elfoglalta a politika

A Pöttyös Túró Rudi sem független már

A Pöttyös Turó Rudi, a Coca-Cola és a Danone a legerősebb márkák Magyarországon, legalábbis a politika szerint. Braun Róbert, Gyurcsány Ferenc volt stratégiai főtanácsadója, Medgyessy Péter volt helyettes államtitkára, az SZDSZ volt kabinetfőnöke, aki - akkor még rejtett ügynökként - Orbán Viktor és Deutsch Tamás mellett a Fidesz első sajtótájékoztatóját is tartotta a Ma Cherie eszpresszóban és Kozák Ákos, a Gfk Piackutató Intézet vezérigazgatója, Kozák Tamás, a kormány által felügyelt MÁV Start vezérigazgatójának testvére ma bemutatta azt a kutatást, amely a legerősebb magyarországi márkák rangsorát és erejük szerkezetét tárta föl. Miközben a fenti márkák eddig függetlenek tudtak maradni a politikai befolyástól, sajnálatos, hogy a bukott kormánypárt korifeusai - Braun feleségét Bajnai Gordon az elmúlt hetekben az NHH élére nevezte ki - már a márkák világát is megpróbálják elfoglalni. Keserű lesz a szánk íze, ha kedvencünket a Pöttyös Rudit fogyasztjuk ezután, hiszen - Braunon keresztül - Gyurcsány és Medgyessy politikájának ízét érezzük majd minden harapásnál.

Szakértők cáfolták, hogy igaz Braun azon kijelentése, hogy 2005 óta nem áll szóba Gyurcsánnyal, hiszen cégtársa, Iglódi Csaba felesége Iglódi-Csató Judit az MNB volt, a Tesco mai kommunikációs igazgatója, és Dobrev Klárát, Gyurcsány feleségét egy Tesco szatyorral látták sétálni. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://graffalo.blog.hu/api/trackback/id/tr471880415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása