brbeszél

Komoly és kevésbé komoly dolgok a politika és a közélet világából.

Megosztás

Feliratkozás

Subscribe

Disclaimer ügyi főosztály

Az e blogon található szövegek kizárólag a szerző véleményét tükrözik, semmilyen, a szerzővel kapcsolatban álló, intézményi álláspontot nem jelenítenek meg.

Friss topikok

Naptár

Címkék

2010.03.28. 15:24 graffalo

Magyar Fórum

Végre a családom értelmet vitt a Csurka által írt Magyar Fórum cikkbe. Ma reggel nagyobbik lányom - Nóra: 8 éves - nézegetve az újságot, nyilván hallgatva a mi korábbi beszélgetéseinket a dologról azt kérdezte: "Szóval akkor ti moszat ügynökök vagytok?" 

Ennek legalább van értelme...

 

Szólj hozzá!

2010.03.27. 11:53 graffalo

Graffalo

 Mindig izgatott, hogy mitől válik valaki "valódi ikonná a baloldali holdudvaron" - vagyis Graffalová, ahogy azt a Magyar Hírlap méltóztatott megírni.

Azt gondoltam, hogy miután 2005 áprilisában kiszálltam Gyurcsány mellől és megszakítottam vele a kapcsolatot - másfél évvel Öszöd előtt, ha tetszik egyebek mellett azért, ami az őszödi beszédben elhangzott -, mindazok hőse leszek, akik Öszöd után világosodtak meg. Hát, röviden nem így lett. Eddig - saját magamnak szabott szilenciumként - nemigen kommentáltam politikai ügyeket; aki benn volt, az ne kezdje el játszani, hogy mindig is kinn volt. De lassan eljön az idő, amikor cezúrát kell húzni, és magam mögé tenni mindazt ami volt. Ebben persze a Magyar Nemzet segít. Mostantól, ha írnak vagy mondanak, vagy én azt gondolom, hogy van mondandóm: szólni fogok. Itt.

Addig is egy kép, Graffaloról, hogy tudjuk, miről beszélünk :)

Szólj hozzá!

2010.03.27. 10:54 graffalo

1.

 Az elmúlt hetekben viszonylag sokat szerepeltem a sajtóban -- akaratomon kívül -- így gondoltam ezentúl itt szerepelek saját akaratomból. Az elmúlt hetek sajtószerepléseinek kommentjei megtalálhatóak a facebookon itt.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása