brbeszél

Komoly és kevésbé komoly dolgok a politika és a közélet világából.

Megosztás

Feliratkozás

Subscribe

Disclaimer ügyi főosztály

Az e blogon található szövegek kizárólag a szerző véleményét tükrözik, semmilyen, a szerzővel kapcsolatban álló, intézményi álláspontot nem jelenítenek meg.

Friss topikok

Naptár

Címkék

2010.06.17. 22:37 graffalo

gyűlölködő baloldali brandépítő

A gyűlölködő Braun közpénzből segített az MSZP-s Tóthnak?
5 190 000 forintot fizetett a XIII. kerület a brandépítőnek
2010. június 17. 11:23  

 

MNO - PL 
Braun Róbert baloldali brandépítő, kommunikációs szakember cége tavaly jelentős összegű pénzt kapott a XIII. kerületi önkormányzattól – írja az angyalfold.blog.hu. Az internetes fórum városházi forrása szerint a B&P Social Branding Kft.-nek „márkastratégiai tanácsadás” néven kifizetett összesen 5 190 000 forint nem a kerület érdekeit szolgálta, hanem valójában Tóth József 2010-es tavaszi kampányának megtervezését fizették ki ezen keresztül. [http://www.mno.hu/portal/719596?searchtext=braun]

Comment ezúttal Tóth Józseftől:

 

Magyar Nemzet online

Néző László

főszerkesztő

 

Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Önök 2010. június 17-én 11.23 órakor megjelent közleményükben ismét nemtelen eszközökkel, hazug módon, durva támadást intéztek Budapest Főváros XIII. Kerülete és polgármestere ellen. Ezúton kérjük, hogy az alábbi tényekkel olvasóikat ismertessék meg.


XIII. Kerületi Önkormányzat a B&P Social Branding Kft-t bízta meg egy márkaépítési feladattal, melynek tényét nyilvánosságra hozta. A folyamat hónapokon keresztül, nyilvánosan, sokak bevonásával, köztük gazdasági élet vezetői, közéleti személyek, politikusok – a FIDESZ országgyűlési képviselő jelöltje - diákpolgármester, díszpolgárok részvételével zajlott. A hírben említett Tóth Péterrel a cég vezetője - az érintettek egybehangzó állítása szerint - sem a program során, sem a kampány időszaka alatt nem találkozott.

Az önkormányzat visszautasítja azon állítást, hogy az elvégzett szakmai munka mögött politikai tartalom lenne. Nyilvánvaló, hogy az őszi önkormányzati választásokra készülve próbálják egyesek az értékteremtő munkát negatív színben feltüntetni. Elfelejtették, hogy az alaptalan vádakkal korábban sem értek el eredményt.

Tájékoztatom, hogy amennyiben helyreigazítási kérésünknek nem tesznek eleget, úgy az illetékes bíróságon sajtó-helyreigazítási eljárást kezdeményezünk.

Budapest, 2010. június 17.

                                                                                Tisztelettel

                                                                   Gellért Lajos sajtóreferens

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása